BIOLOGISCH

Varkensvlees 

Het is vanaf heden mogelijk om onderdelen in het pakket te ruilen
(in overleg)


Biologisch varkensvlees pakket
 
2 Filetlapjes
2 Procureurlapjes
2 Hamlapjes
4 Saucijsjes (verse worst)
1 Shoarma
4 Speklappen
4 Hamburgers
1 Gehakt
2 Schnitzels
2 Ribkarbonades
1 Nasivlees
2 Gehaktballen


Verder ook verkrijgbaar:
BBQ VLEES
Buikspek
Fricandeau
Procureur
of
Vleesschaal (5 stuks pp)
 
 
 


 
Bestel nu
 

Varkenslever

4 personen
45 minuten
gemiddeld
Varkenslever

Ingredienten

1 BoerBas varkenslever
150 gram gesneden ontbijtkoek
2 grote uien, in ringen gesneden
bloem
peper en zout
boter of margarine

Bereiding

1. Als de lever nog wat dikker is; snijd ze dan in wat dunnere plakken. Hierdoor worden de lapjes wat steviger van smaak.

2. Spoel de lever goed af en dep droog met wat keukenpapier. Bestrooi de lever met peper en zout en haal ze daarna door de bloem.

3. Smelt de boter in de pan totdat het schuim wegtrekt en leg de lever erin. Bak de lever om en om aan beide kanten langzaam gaar. De lever is gaar wanneer de plak stevig aanvoelt wanneer je er op drukt.

4. Haal de plakken uit de pan en bak in het overgebleven vet de, niet al te dun gesneden, ontbijtkoek lekker knapperig en voeg daarna de ui toe. Bak door tot de ui glazig is en verdeel daarna alles over de levers.

Eet smakelijk!
  Bekijk alle recepten