BIOLOGISCH

Varkensvlees 

Het is vanaf heden mogelijk om onderdelen in het pakket te ruilen
(in overleg)


Biologisch varkensvlees pakket
 
2 Filetlapjes
2 Procureurlapjes
2 Hamlapjes
4 Saucijsjes (verse worst)
1 Shoarma
4 Speklappen
4 Hamburgers
1 Gehakt
2 Schnitzels
2 Ribkarbonades
1 Nasivlees
2 Gehaktballen


Verder ook verkrijgbaar:
BBQ VLEES
Buikspek
Fricandeau
Procureur
of
Vleesschaal (5 stuks pp)
 
 
 


 
Bestel nu
 

Tortilla's met gehakt

4 personen
45 minuten
makkelijk
Tortilla

Ingredienten

200 gram gehakt van BoerBas
200 gram rundergehakt van Bio+

3 el olijfolie
1 ui
1 rode paprika
1 pakje tomantensaus, 250 gram (of beter nog zelf tomatensaus maken)
1 potje zoete maïs
1 tl basilicum
1 tl gemberpoeder

100 gram 30+ kaas
1 pak soft tortilla's van 8 stuks




 

Bereiding

1. Haal het BoerBas gehakt uit de diepvries en laat het ontdooien. Als je het in een pan met warm water legt is het binnen 30 minuten ontdooit.

2. Meng het BoerBas gehakt met het rundergehakt. Vergeet niet daarna uw handen te wassen alvorens je verder gaat.

2. Maak de uien schoon en snijd deze in dunne ringen. Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui 3 minuten.

3. Voeg de paprika, het gehakt en het rundergehakt toe en bak onder voortdurend omscheppen het gehakt gaar. Voeg ongeveer 200 gram tomatensaus, de maïs en de kruiden toe.

4. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een rechthoekige schaal in met een beetje olie. Let op dat de tortilla's er wel in passen.

5. Neem 1 tortilla en leg er 1/8 deel van het gehaktmengsel op en rol de tortilla op als een pannenkoek. Leg de tortilla met de naad naar beneden in de ovenschaal. Vul alle tortilla's op dezelfde manier en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Besmeer de tortilla's met de resterende tomatensaus en rasp hier de kaas overheen.

6. Bak de tortilla's ongeveer 25 minuten in de oven.

Eet smakelijk!
  Bekijk alle recepten