BIOLOGISCH

Varkensvlees 

Het is vanaf heden mogelijk om onderdelen in het pakket te ruilen
(in overleg)


Biologisch varkensvlees pakket
 
2 Filetlapjes
2 Procureurlapjes
2 Hamlapjes
4 Saucijsjes (verse worst)
1 Shoarma
4 Speklappen
4 Hamburgers
1 Gehakt
2 Schnitzels
2 Ribkarbonades
1 Nasivlees
2 Gehaktballen


optioneel:

Buikspek
Fricandeau
Filetrollade
Procureur
 
 
 


 
Bestel nu
 

Gegrilde filetlapjes met krieltjes, sperziebonen en appel

4 personen
30 minuten
makkelijk
Gegrilde filetlapjes met krieltjes, sperziebonen en appel

Ingredienten

4 BoerBas filetlapjes
750 gram krieltjes
600 gram sperziebonen
3 el olijf of zonnebloem olie
3 el piccalilly
2 friszoete appels (bijv; Elstar)
 

Bereiding

1. Halveer de krieltjes en bak deze in 2 el olie in 5 minuten op hoog vuur bruin. Zet het vuur lager en laat ze 15 minuten garen. Schep de krieltjes regelmatig even om. Voeg eventueel peper en zout toe.

2. Was en snijd de sperziebonen en kook ze in 8 minuten beetgaar. Giet ze af en doe ze in een grote kom / schaal. Voeg hier de krieltjes aan toe en schep de piccalilly erdoorheen.

3.Verhit de grilpan. Was de appels, verwijder het klokhuis en snijd deze in kwarten. Snijd de kwarten elk in drie partjes. Grill de appelpartjes in de grillpan en voeg deze toe aan het bonen/krieltjes mengsel.

4. Bestrijk de filetlapjes met de overige olie, peper en zout. Grill het vlees in 5 minuten gaar. Halverwege even keren.

Bon appetit! Bekijk alle recepten