BIOLOGISCH

Varkensvlees 

Het is vanaf heden mogelijk om onderdelen in het pakket te ruilen
(in overleg)


Biologisch varkensvlees pakket
 
2 Filetlapjes
2 Procureurlapjes
2 Hamlapjes
4 Saucijsjes (verse worst)
1 Shoarma
4 Speklappen
4 Hamburgers
1 Gehakt
2 Schnitzels
2 Ribkarbonades
1 Nasivlees
2 Gehaktballen


optioneel:

Buikspek
Fricandeau
Filetrollade
Procureur
 
 
 


 
Bestel nu
 

Babi pangang met hamlappen

4 personen
30 minuten
gemiddeld
Babi pangang met hamlappen

Ingredienten

4 BoerBas hamlappen 
2 kleine blikjes tomatenpuree
2 el ketchup
5 el ketjap 
3 tl sambal
1/2 liter water
1 pot atjar tjampoer
1 kopje suiker
maizena
3 teentjes knoflook
1 tl gemberpoeder
zout
 

Bereiding

Let op!
Bij dit recept marineer je het vlees 2 uur van te voren! Daarna is het gerecht zo klaar.

De voorbereiding vooraf:

1. Meng 3 el ketjap met de fijngeperste knoflook, 1 tl sambal en het gember. Snijd de hamplappen in blokjes en leg deze in de marinade.

2 uur later:

1. Braad het vlees kort voor op hoog vuur. Voeg daarna de tomatenpuree, ketchup, de rest van de ketjap, sambal, water, het potje atjar tjampoer en de suiker bij het vlees.

2. Laat alles lekker sudderen tot het vlees gaar is.

3. Gebruik de maizena alleen als de saus wat dikker moet zijn. Voeg zout toe naar smaak.

Geniet van je zelfgemaakte babi pangang!


  Bekijk alle recepten