BIOLOGISCH
Varkensvlees 
 

Het is vanaf heden mogelijk om onderdelen onderling te ruilen
max 3 stuks (in overleg)


Biologisch varkensvlees pakket
 
Filetlapjes
Procureurlapjes
Hamlapjes
Saucijsjes (verse worst)
Shoarma
Speklappen
Hamburgers
Gehakt
Schnitzels
Ribkarbonades
Nasivlees
Gehaktballen

optioneel:

Rookworst
Buikspek
Fricandeau
Filetrollade
Procureur
 

 
 
 


 
Bestel nu
 

Cheesy bacon burger

2 personen
15 minuten
makkelijk
Cheesy bacon burger

Ingredienten

2 BoerBas hamburgers
4 plakjes spek 
4 plakjes kaas (bijv; cheddar)
1 tomaat (in plakjes)
1 ui (in plakjes)
2 broodjes
rucola
zout en peper
1 blik tomatenblokjes
2 verse tomaten in blokjes gesneden
2 el zoete sojasaus
rietsuiker
 

Bereiding

1. Bak de hamburgers in een klontje boter gaar. Leg dan op de hamburgers een plakje kaas en laat deze smelten.

2. Doe de gesneden tomaat en de tomatenblokjes uit blik in een pan en breng het op smaak met de sojasaus, peper, rietsuiker en evt. een snufje zout.

3. Breng dit alles aan de kook. Roer het goed door en laat het daarna afkoelen. Je hebt nu je eigen gemaakte ketchup.

4. Bak het spek in de pan totdat het krokant is.

5. Snijd het broodje open en smeer op de onderste helft wat mayonaise, smeer op de bovenste helft je eigen gemaakte ketchup. Leg vervolgens de rucola, de hamburger, 2 plakjes spek, wat ui en tomaat erop.

Klap het broodje dicht en je heerlijke burger is klaar om op te eten!   Bekijk alle recepten